WaterMarq Lighthouse Robot​

De Watermarq lighthouse robot is een flexibele desinfectierobot die profiteert van zijn kleine voetafdruk om de hygiënische omstandigheden te verbeteren en de ideale desinfectieoplossing te bieden, zowel voor ICU’s als voor de tijdelijke hubs die zijn gecreëerd voor de ontvangst van patiënten tijdens de COVID-19.

UVC robot

Deze robot bestaat uit een op afstand bestuurbaar platform uitgerust met UV-C-lampen die worden gebruikt voor desinfectie in ziekenhuizen. Het verhoogt de snelheid en nauwkeurigheid van desinfecterende plaatsen waar mensen circuleren en verbetert de werkomstandigheden van de leden van het desinfectieteam. Het is een zeer veelzijdige oplossing die binnen / buiten kan worden gebruikt in krappe en smalle omgevingen. De Watermarq lighthouse robot is de meest kosteneffectieve op de markt.

UVC robot 3
DNA

UVC-licht verbreekt de moleculaire bindingen in het DNA van bacteriën en virussen waardoor ze deze niet kunnen reproduceren en neutraliseren.

Met de Watermarq lighthouse robot kunnen zeer grote oppervlakken worden gedesinfecteerd waar het virus actief kan blijven. Het is duidelijk dat de primaire behoefte ligt op de plaats waar de COVID-patiënt wordt behandeld. We willen ziekenhuizen uitrusten om zoveel mogelijk patiënten te voorkomen van ziekenhuisinfecties. Het kan echter ook dienen tijdens de periode van beëindiging om virusvrij te zijn: schappen in de supermarkt, treinen of elke andere locatie waar het virus onder de bevolking zou kunnen worden verspreid.

kill zone

UV-C-licht is zwak aan het aardoppervlak omdat de ozonlaag van de atmosfeer het blokkeert. De Watermarq lighthouse robot kan sterk genoeg UV-C-licht produceren in circulerende lucht om ze onherbergzaam te maken voor micro-organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels en andere pathogenen. De toepassing van UVGI op desinfectie is sinds het midden van de 20e eeuw een geaccepteerde praktijk. Het is voornamelijk gebruikt in medische sanitaire voorzieningen en steriele werkfaciliteiten.

SOME APPLICATIONS EXAMPLES

Alle detectiecentra binnen of buiten, ziekenhuizen, praktijken, laboratoria. Locaties waar mensen pendelen tijdens de periode van ontmanteling zoals trams, supermarkten, postkantoren …

Maatwerk

Samen inventariseren we welke configuratie het meest geschikt is voor uw werkzaamheden.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan!

of

Service en storingen

Heeft u een storing bel ons!

Bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling?
neem contact met ons op

Administratie

Heeft u een vraag over een product of dienst van ons?
Neem contact met ons op.