Over ons

WaterMarq is in 2017 ontstaan uit een samensmelting van technische kennis op het gebied van reinigingsinstallaties en vele jaren succesvol ondernemerschap. Een bundeling van kennis, kunde, vakmanschap en service. Met oog voor detail, hoofdlijnen maar met name met oog voor jou, de WaterMarq klant.

Sinds 1 juni heeft Bijl Beheer, onder leiding van Bram Bijl, WaterMarq B.V. overgenomen. WaterMarq was in handen van Machiel de Boer, hij blijft net als Mark van Oosterhout werkzaam binnen het team van WaterMarq B.V..

U kent WaterMarq als een merk onafhankelijke totaalservice voor schoonmaakinstallaties. Zo bouwt en onderhoudt WaterMarq hoge- en lagedruksystemen, osmose installaties en systemen in bussen en aanhangers voor het hogere segment in de reinigingsindustrie.

Daarnaast voert WaterMarq (preventief) onderhoud uit door gekwalificeerde servicemonteurs. De compleet ingerichte servicebussen hebben naast al uw onderdelen de juiste analyseapparatuur en software aan boord.

De WaterMarq werkplaats en showroom bevindt zich in Breda.

Het servicegebied van WaterMarq is Nederland, België, Polen en Duitsland.

Advies, ontwerp, bouw en inbouw

De WaterMarq engineers adviseren u; welk osmose systeem, wel of geen warm water, hogedruk of lagedruk enz… Als het ontwerp van de inrichting van uw bus of aanhanger afgerond is, stelt WaterMarq de volledige installatie voor u samen en bouwt alles voor u in. We zijn merk onafhankelijk en bouwen, op maat in elk mogelijk voertuig.

Service Bus

De Watermarq service bussen hebben ook al jouw onderdelen bij zich! Daarnaast zitten de bussen vol met uitlees apparatuur en alles wat je nodig hebt voor service in de water techniek.

Maatwerk

Samen inventariseren we welke configuratie het meest geschikt is voor uw werkzaamheden.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan!

of

Service en storingen

Heeft u een storing bel ons!

Bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling?
neem contact met ons op

Administratie

Heeft u een vraag over een product of dienst van ons?
Neem contact met ons op.

Custom Wash Systems & Service

Een mobiele onderhoud- en reparatieservice en de schoonmaak industrie zijn onlosmakelijk met
verbonden. Wij komen graag naar u toe om de bedrijfszekerheid van uw apparatuur te waarborgen.

Meer weten over de Mobiele Service van WaterMarq?
Neem contact met ons op.