Schoonmaak Vakdagen 09-10/11/2021 te Houten

Graag willen wij u uitnodigen op onze stand gedurende de Schoonmaak Vakdagen te Houten op dinsdag 09 en woensdag 10 november a.s. U vindt onze stand op het buitenterrein.

Tijdens deze Schoonmaak Vakdagen presenteren wij u graag onze nieuwe productlijn; de WM Pro Line Basic. Deze nieuwe lijn is natuurlijk van hoogstaande WaterMarq kwaliteit. De WM Pro Line Basic is een standaard wassysteem voor 1- of 2-persoons gebruik, met een watertank van 600 of 800 liter en al verkrijgbaar vanaf € 4.950,-. U krijgt 5 jaar garantie op de tank.

Het systeem kan naar eigen wens uitgebouwd worden met onder andere een elektrapakket, een kachel, een osmose watermachine en zoveel meer.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Registreer u dan snel via onderstaande link en bekijk de WM Pro Line Basic live op de Schoonmaak Vakdagen! Uiteraard staat ook ons paradepaardje, de WM Pro Line Custom, uitgestald op de beurs.

https://www.databadge.net/svd2021/reg/?link=4e456cda38e841349ca5

Voor meer informatie mag u natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website www.watermarq.nl.

Bent u volgende week verhinderd om naar de beurs te komen? Dan mag u uiteraard ook altijd vrijblijvend contact met me opnemen voor meer informatie, een prijsvraag of een afspraak. Wij staan  u graag te woord.

Wij verwelkomen u graag volgende week met een heerlijk kopje koffie op het buitenterrein van de Schoonmaak Vakdagen!